Retailerul Amazon.com vinde in prezent mai multe e-book-uri (carti virtuale) pentru Kindle, decat carti traditionale. Astfel, de la 1 aprilie 2011, la fiecre 100 de carti pe print, compania americana vinde circa 105 carti in format electronic, scrie eWeek.com.
“Aveam sperante mari ca asa ceva se va intampla la un moment dat, dar nu ne imaginam ca aceasta schimbare se va petrece atat de repede – vindem carti pe print de 15 ani si carti pentru Kindle de mai putin de patru ani”, a declarat Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, pe 19 mai. Totodata el a subliniat ca gadgetul Kindle este cel mai bine vandut e-reader din lume, desi compania nu a facut publice informatii privind numarul de unitati comercializate.

Amazon a exclus din cifrele prezentate cartile electronice gratuite. Comparat cu aceeasi perioada din 2010, e-book-urile pentru Kindle se vand de trei ori mai bine.

Anuntul companiei vine la cateva zile dupa ce Amazon a pus spre vanzare Kindle cu reclame, care costa cu 25$ mai putin decat versiunea Wi-Fi fara reclame.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri