Flanco Retail a cumparat vineri, in doua ore, de la magazinele Altex, cateva sute de laptop-uri scoase la vanzare cu discount de 30%, a declarat Dan Ostahie, proprietarul grupului Altex, actiunea fiind confirmata de reprezentantii Flanco, care doresc achizitia intregului stoc.

Altex a lansat o campanie de reduceri de pret pentru perioada 10 - 13 iunie, la gama de laptop-uri HP Compaq Presario in magazinele Altex si Media Galaxy, scrie Mediafax.

"Campania a avut un real impact inca de la deschiderea magazinelor, vineri dimineata. Flanco Retail a achizitionat cateva sute de produse in primele doua ore de la deschiderea magazinelor", a spus Ostahie.

El a adaugat ca este pentru prima oara cand o companie concurenta cumpara produse din magazinele Altex intr-o cantitate atat de mare.
"Nu stiu de ce cumpara. Pobabil ca vor sa ne epuizeze stocul, dar avem suficienta marfa", a mai spus Ostahie.

Acesta a adaugat ca suplimentar celor cateva sute de calculatoare cumparate de compania concurenta au fost vandute mai multe produse si catre angajatii Flanco.

"Acestia au revenit ulterior in magazine cu solicitarea de a schimba facturile de pe persoana fizica pe persoana juridica, respectiv Flanco Retail", a afirmat Ostahie.

Adrian Olteanu, director general al Flaco Retail, a confirmat achizitiile facute vineri din magazinele Altex.

"Este adevarat ca am cumparat. Pretul laptop-urilor practicat de Altex era inferior celui pe care HP il practica in relatia cu Flanco Retail. Noi am vrut sa cumparam tot stocul, dar dupa ce am facut achizitiile si s-a aflat ca noi cumparam, Altex a modificat regulamentul promotiei", a mai spus Olteanu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Altex deschide cel mai mare magazin din tara - 4000 de metri patrati
Setari Cookie-uri