Vodafone Romania, al doilea operator de telecom de pe piata locala, a lansat in parteneriat cu Cinemagia.ro, Grand Cinema Digiplex o optiune prin care cei care isi doresc sa mearga la film isi pot rezerva si plati biletele direct prin intermediul telefonului mobil.
Practic, optiunea este valabila doar pentru clientii Vodafone in salile Grand Cinema Digiplex, din centrul comercial Baneasa Shopping City.

Astfel, pentru achizitionarea biletelor electronice, posesorii de telefoane mobile isi pot alege filmul dorit si ora de difuzare a acestuia din aplicatia gratuita Cinemagia, compatibila cu sistemele de operare iOS, Android si Symbian, si in curand si cu Windows Phone. Odata selectat filmul, utilizatorii isi pot alege locurile in sala de cinema si, ulterior, plati biletele, direct prin telefon.

Pentru accesul in salile de cinema din cadrul Grand Cinema Digiplex, utilizatorii trebuie sa scaneze de pe ecranul telefonului mobil codul biletului, primit printr-un SMS generat automat in momentul platii. In cadrul cinematografului exista doua dispozitive dedicate, care faciliteaza accesul posesorilor de bilete electronice la film.

Costul biletului, similar cu cel din cinematograf, calculat in euro la cursul oficial al zilei, va fi dedus din credit, pentru utilizatorii de cartele Vodafone, respectiv adaugat facturii, la cursul oficial din luna emiterii acesteia, pentru abonatii serviciilor Vodafone.

"Prin sustinerea parteneriatului cu Cinemagia, continuam strategia de a promova aplica?iile relevante pentru utilizatori si de a sprijini, in acelasi timp, comunitatea locala a dezvoltatorilor", a declarat Dragos Chivu, director data marketing in cadrul Vodafone Romania.

Romanii au cumparat anul trecut de 7,23 milioane de bilete la cinema in valoare de 29,4 milioane de euro, potrivit Centrului National al Cinematografiei (CNC). Filmele pentru care s-au inghesuit romanii in 2011 au fost Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi (cu 304.307 bilete vandute), Saga Amurg: Zori de zi (204.614 de spectatori) si Marea Mahmureala (200.232 de bilete).

Romania este printre cele mai mici piete de cinema din Europa, tara noastra aflandu-se pe locul 20 din 27 de tari, conform The European Audiovisual Observatory.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri