Vodafone neaga ca va concedia angajati in Germania


Grupul britanic de telefonie mobila Vodafone Plc. a dezmintit joi in mod oficial informatiile aparute in presa potrivit carora filiala sa din Germania, Vodafone D2, se gandeste sa concedieze o parte importanta din personalul sau, informeaza Rompres.

"Nu exista in prezent nici un plan referitor la reducerea fortei de munca", a declarat un purtator de cuvant de la Vodafone D2, raspunzand astfel unor informatii date publicitatii de o agentie de presa din Germania, informatii potrivit carora operatorul de telefonie mobila intentioneaza sa concedieze pana la 2.500 din cei 9.300 de angajati pe care ii are in Germania.

Purtatorul de cuvant a anuntat ca Vodafone D2, care trece in prezent printr-un proces de restructurare la toate cele opt departamente regionale, intentioneaza sa ofere noi locuri de munca pentru mai multe sute de angajati care lucreaza in divizia de planificare si constructie de retele.

In ultima vreme, Vodafone, cel mai mare operator de telefonie mobila din lume potrivit cifrei de afaceri, se confrunta cu dificultati pe pietele mature din Europa Occidentala si Japonia, recent luand decizia de a iesi de pe piata japoneza prin vanzarea diviziei japoneze catre Softbank Corp. pentru suma de 1.800 miliarde yeni (15,47 miliarde dolari).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Noul CEO THCServers: resimțim accelerarea afacerilor online din România
Setari Cookie-uri