Succesorul smartphone-ului HTC One, denumit in prezent atat M8 cat si HTC One 2, ar urma sa isi faca aparitia pe piata in luna martie, arata cele mai noi zvonuri aparute in presa internationala.

Evleaks, una dintre cele mai credibile surse in domeniul lansarii de noi gadgeturi pe piata, a precizat ca taiwanezii de la HTC lucreaza la un nou model de telefon inteligent, care ar urma sa fie dezvaluit publicului larg intr-un eveniment desfasurat la New York, la finalul lunii martie.
Din informatiile aparute pana acum pe Internet, viitorul HTC One va incorpora un display Full HD, un ecran de 4,9 – 5 inch si un procesor de ultima generatie cu patru nuclee. Se vehiculeaza totodata utilizarea unei versiuni imbunatatite a camerei foto UltraPixel, de 6 sau 8 megapixeli.
HTC a fost recompensat in 2013 cu multe premii la categoria “cel mai bun smartphone”, insa acest lucru nu s-a observat si in vanzarile grupului taiwanez. O explicatie ar tine de problemele cu care compania s-a confruntat la lansare, cand nu a putut face fata numarului mare de comenzi, ceea ce a facut ca terminalul mobil sa ajunga la utilizatori cu intarziere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri