Stefan Slavnicu (36 de ani) este din februarie noul director tehnic al Orange Romania, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, el inlocuind-o pe Madalina Suceveanu, cea care a parasit compania in toamna anului trecut pentru o functie internationala.

El va avea ca obiective asigurarea implementarii corecte a strategiilor si politicilor tehnice, asigurand calitatea retelei si sustinand strategia generala a companiei.

Slavnicu lucreaza de 14 ani in cadrul operatorului, el avansand de la functia de specialist in retea la cea de manager de extindere a retelei in 2011.

De-a lungul anilor el s-a ocupat de strategia tehnica pentru serviciile de voce si date mobile, de coordonarea echipei tehnice implicate in obtinerea licentelor si pregatirea retelei pentru noile tehnologii.

Stefan Slavnicu a absolvit un program EMBA in cadrul Maastricht School of Management din Olanda, precum si un program de doctorat in Telecomunicatii in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti. Este casatorit si are doi copii, iar printre pasiunile sale se numara muzica, lectura si baschetul.

Orange Romania, afaceri de...
Citeste si: Orange Romania, afaceri de 292 mil. euro in T4


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Daniela Iliescu este noul director general Patria Bank