Apple amana productia unui iPad cu ecran mare. Ia in calcul introducerea porturilor USB

Apple amana lansarea unui iPad cu ecran mai mare, in schimb axandu-se pe o tableta dedicata mediului business, scrie presa internationala, citand rapoarte din piata.

Initial, compania americana a transmis furnizorilor ca doreste sa produca iPad-uri de 12,9 inci in trimestrul acesta, revenind asupra deciziei si decaland acest proces pentru a doua jumatate a anului curent, scrie presa internationala.

Productia acestor iPad-uri mai mari a fost mutata in jurul lunii septembrie, conform Bloomberg. Cel mai recent iPad lansat de companie, iPad Air 2, are un ecran de 9,7 inci, in timp ce iPad Mini 3 are un ecran mai mic, de 7,9 inci. Compania nu a anuntat, public, un iPad cu ecran mai mare.

Compania ia de asemenea in calcul introducerea unui USB 3.0 in tablete. Totodata, Apple incearca sa mareasca viteza de incarcare a acumulatorului tabletelor brand propriu.

Citeste si:
Șeful Apple vrea ca utilizatorii să poată vota direct de pe iPhone
Șeful Apple vrea ca...
Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri