Digi Play devine gratis pentru clientii Digi Mobil si Digi Net, pana la finalul lui 2016

RCS & RDS, cel mai mare operator de televiziune si internet de pe piata locala, va oferi gratis serviciul de continut video Digi Play pentru clientii Digi Mobil si Digi Net Fiberlink 300/500/1000, noi si existenti, pana la 31 decembrie anul viitor. Aceasta promotie este disponibila clientilor care isi activeaza serviciul Digi Play in perioada 02 septembrie - 31 decembrie 2015.

Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online si poate fi accesat doar de catre clientii companiei la minim un serviciu Digi. In perioada 02 septembrie - 31 decembrie 2015, clientii RCS & RDS care nu se incadreaza in criteriile campaniei promotionale, se pot abona la Digi Play pentru 5 lei/luna (TVA inclusa), de la 15 lei/luna (TVA inclusa).

Utilizatorii existenti care au avut serviciul activ in luna august, vor beneficia de acces nelimitat la continutul Digi Play, fara niciun cost la abonament, in perioada 01 septembrie 2015 - 31 decembrie 2016.

Pentru a beneficia de continutul disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.

Digi Play contine peste 850 de filme si peste 2500 de episoade de seriale. Biblioteca virtuala contine si productii proprii marca Digi, cum este emisiunea Superjurnal, dar si o colectie speciala de filme documentare, precum: „Parteneri de vanatoare” (“Hunting buddies”), “Disparitia lui Coada Rupta” ( “A tiger called broken tail”), “Cernobil: Lupi radioactivi” (“ Radioactive Wolves”).

Citeste si:
RCS&RDS lanseaza campania Digi Play "Vezi ce Vrei"
RCS&RDS lanseaza campania...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Operatorul ofera servicii de internet, televiziune si voce, dar are in portofoliu si posturi de radio si TV. Printre acestea se numara televiziunea de stiri Digi24 HD (cu 8 statii regionale), canalele de sport Digi Sport 1, 2 si 3, postul de filme Pay-TV Digi Film, 3 canale de documentare (Digi World, Digi Life si Digi Animal World), canalul de muzica Utv si patru posturi de radio: Pro FM, Info PRO, Music FM si Dance FM.

Sursa foto: http://www.digi-online.ro/digiplay/filme/

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri