Bratarile fitness la reducere din campania celor de la eMAG te vor ajuta sa iti monitorizezi activitatea zilnica si te vor ambitiona sa ai o viata cat mai activa.

Rezistente la apa si compatibile cu sistemele de operare iOS, Android sau Windows, bratarile fitness la reducere din campania celor de la eMAG te vor ajuta sa iti gestionezi activitatea sportiva de pe parcursul zilei si sa iti monitorizezi ritmul cardiac.

3 bratari fitness la reducere

Bratara fitness Garmin Vivosmart HR+ la reducere

Bratara fitness Garmin Vivosmart HR+ foloseste tehnologia Elevate pentru a monitoriza ritmul cardiac de la incheietura mainii 24/7. Cu ajutorul datelor inregistrate, Vivosmart HR+ ofera informatii asupra caloriilor arse. Vivosmart HR+ se sincronizeaza automat cu smartphone-ul pe tot parcursul zilei. Puteti cumpara bratara fitness cu o reducere de 25% de aici.

Bratara fitness Fitbit la reducere

Bratara fitness Fitbit Alta HR la reducere pe emag monitorizeaza activitati precum distanta parcursa, calitatea somnului, ritmul cardiac, apelurile primite sau caloriile arse. Bratara fitness este compatibila cu sistemele de operare Android, Windows si iOS. O puteti cumpara cu o reducere de 24% de aici.

Bratara fitness Mio MiVia la reducere

Bratara fitness Mio MiVia la reducere in campania celor de la eMAG este compatibila cu sistemele de operare Android si iOS. Aceasta iti ofera informatii legate de numarul de pasi pe care I-ai parcurs intr-o zi, numarul de calorii arse sau calitatea somnului. Bratara este rezistenta si apa si o puteti cumpara cu o reducere de 15% de aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By lzf / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri