Astazi, in cadrul evenimentului Future Decoded din Londra, Microsoft Corp. a anuntat ca Microsoft HoloLens, primul computer holografic integrat din lume, ce ruleaza Windows 10, va fi disponibil pe 29 de piete noi din Europa – Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia si Turcia.

„Realitatea mixta are potentialul de a ajuta clientii si companiile din intreaga lume sa realizeze lucruri care nu au fost posibile pana acum. Experientele de realitate mixta vor ajuta companiile si angajatii sa indeplineasca sarcini esentiale mai rapid, mai sigur si mai eficient, si sa creeze noi moduri de conectare cu clientii si partenerii”, a declarat Lorraine Bardeen, general manager, Microsoft HoloLens si Windows.

Compania investeste in continuare in tehnologii care permit ecosistemului deja vast sa dezvolte la nivel global aplicatii si continut pentru realitatea mixta. HoloLens era disponibil pana acum pe 10 piete incluzand Australia, Canada, China, Franta, Germania, Irlanda, Japonia, Noua Zeelanda, Regatul Unit si Statele Unite (inclusiv Puerto Rico). In urma acestei extinderi, HoloLens va fi disponibil in 39 de tari, triplandu-si aproape acoperirea de piata.

Pretul HoloLens in SUA si Canada? Peste 3.000 $.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri