Orange Romania va lansa astazi sub denumirea comerciala SIM+, un nou tip de cartela SIM cu memorie flash de 128 de MB si continut multimedia 3D preinstalat, a anuntat miercuri operatorul de telefonie mobila.
"Orice client nou sau existent isi poate cumpara sau schimba SIM-ul obisnuit cu un SIM+, platind opt dolari , fara TVA, noua cartela putand fi folosita in orice telefon mobil, insa memoria flash de 128 MB este disponibila doar in telefoanele compatibile", potrivit unui comunicat al companiei.

Npul SIM ofera in premiera continut multimedia 3D, reprezentantii companiei afirmand ca daca aceasta noua oferta multimedia va fi bine primita pe piata ea poate sta la baza dezvoltarii de noi jocuri sau aplicatii si chiar filme pentru telefoanele mobile.

Vizualizarea continutului 3D, care include videoclipuri si mesaje multimedia, se face cu ajutorul ochelarilor speciali inclusi in pachetul care va fi lansat joi.

Orange este cel mai important operator de telefonie mobila din Romania cu un numar de 7,5 milioane de clienti.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri