Iarna aceasta, Telekom continua sa raspunda la intrebarea Ce-si doresc romanii? cu servicii si oferte in linie cu asteptarile clientilor in materie de simplitate, digitalizare, calitate si pret.

Succesul ofertelor destinate clientilor rezidentiali, anuntate in a doua parte a anului (Mobil Nelimitat, Smart WiFi), ofera cadrul perfect pentru continuarea lor si in perioada sarbatorilor de iarna.

Tinand cont de *cele mai dorite cadouri de Craciun, Telekom ofera smartphone-uri la 0 euro impreuna cu abonamente cu minute nationale si net nelimitat. Cele mai noi si populare smartphone-uri sunt disponibile acum la 0 euro - Samsung A10, Samsung A20e, Samsung A30s, Huawei Y6 2019, Huawei Psmart Z, Huawei P30 lite. Aceste oferte sunt disponibile la portare, impreuna cu un abonament incepand de la 10 euro.
In plus, la fiecare oferta de abonament cu telefoanele din promotie, clientii primesc un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air valabile pana in data de 24 octombrie 2020.

Si pentru ca 84% dintre clientii Telekom prefera de sarbatorile de iarna **“sa se cuibareasca la caldura, in fata televizorului, la un film bun”, surpriza de final de an, de la Telekom, o reprezinta noua oferta de televiziune – clientii care se aboneaza la serviciile Telekom incepand cu 11 noiembrie se vor bucura de 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de 6 luni, si 12 luni HBO si HBO GO gratuit. Clientii Telekom vor putea urmari gratuit, timp de 12 luni, filmele si serialele preferate din oferta HBO precum Materiile Intunecate, Umbre si Watchmen.

Intrucat sezonul cadourilor este aproape, ne-am pregatit minutios si suntem 100% gata sa oferim romanilor ceea ce isi doresc pentru acest Craciun. De la smartphone-uri la 0 Euro, la preturi reduse pentru servicii fixe si continut TV gratuit, avem o oferta pentru fiecare roman, precum si oferte perfecte pentru intreaga familie. In aceasta perioada a sarbatorilor de iarna, Telekom ii ajuta pe clienti sa ofere cele mai dorite cadouri.“, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Mai multe informatii din partea lui Andreas Elsner puteti urmari aici:

De asemenea, Telekom sustine educatia in mediile defavorizate prin intermdiul parteneriatului cu Teach for Romania. Pentru ca Romania are nevoie de copii educati, in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019, pentru fiecare nou abonament pentru 24 de luni cu smartphone, Telekom directioneaza 1 euro catre programul Teach for Romania.

Detalii pe www.telekom.ro

Nota:
*/** Telekom Romania, interviuri interne realizate in randul clientilor, la nivel national, octombrie 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri