Clientii Vodafone, cel mai mare operator de telefonie mobila din Europa, vor avea posibilitatea sa acceseze si sa-si actualizeze propriile site-uri MySpace de pe telefonul mobil, cea mai cunoscuta comunitate online din lume, informeaza BBCNews.
Acest parteneriat reuneste cel mai mare jucator din sectorul comunitatilor online si liderul operatorilor de telefonie mobila, sustine Colin Digiaro, directorul de vanzari al MySpace.

Contractul incheiat de MySpace cu cea mai mare companie britanica din domeniul telecomunicatiilor, reprezinta un pas important pentru dezvoltarea sectorului european de telefonie mobila, anunta specialistii.

Pentru inceput, numai utilizatorii Vodafone Live! din Marea Britanie vor putea accesa MySpace pe dispozitivele lor si sa isi editeze profilurile. Mai mult, utilizatorii vor posta fotografii si blog-uri si vor trimite mesaje prin intermediul acestui program.

Serviciul MySpace va fi predefinit pentru viitoarele telefoane mobile, miscare necesara daca se tine cont de numarul mare de persoane de ordinul milioanelor - care utilizeaza MySpace drept principala cale de comunicare cu familia si prietenii.

MySpace este din iulie 2005 proprietatea trustului media News Corporation detinut de omul de afaceri Rupert Murdoch, care a platit pentru renumita comunitate online 580 milioane de dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Zitec oferă acces gratuit pentru antreprenori la platforma Mirro
Setari Cookie-uri