MasterCard intra pe telefonul mobil

Unul dintre principalii jucatori pe piata mondiala a cartilor de credit, MasterCard, a lansat un serviciu gratuit pentru telefonul mobil, intitulat \"MasterCard Nearby\", prin care utilizatorii din SUA, Europa, Canada si Australia pot folosi telefonul pentru a descoperi care este cel mai apropiat ATM, informeaza Adweek.com.

Programul initiat de MasterCard pentru a creste loialitatea utilizatorilor si pentru o mai buna pozitionare a brandului, a fost realizat in parteneriat cu go2, o retea de cautare destinata telefoanelor mobile.

Oficialii MasterCard au recunoscut ca, in prezent, lucreaza la un proiect ce le va permite clientilor sai sa transfere bani prin intermediul telefonului mobil.

Directorul executiv al Visa, rivalul MasterCard, a declarat, la sfarsitul lunii martie, ca telefoanele mobile sunt cea mai buna cale de extindere a platilor electronice si a anuntat ca Visa a incheiat parteneriate cu mai multe companii de telefonie mobila pentru a extinde serviciile de plata prin telefon.

MasterCard este un joint venture ce reuneste peste 25.000 de institutii financiare din lume, care formeaza una dintre cele mai mari retele de plati electronice din lume. MasterCard proceseaza peste 14 miliarde de tranzactii in fiecare an si ofera analize specializate si servicii de consultanta catre institutiile financiare care ii sunt cliente si catre comercianti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Călătoriile în lumea post-COVID-19: Investiție de 300.000 de euro pentru Questo
Setari Cookie-uri