holoride, startup-ul de realitate virtuala care a debutat in laboratoarele de inovatie Audi cu misiunea de a revolutiona viitorul industriei de divertisment din interiorul autovehiculelor, și-a anunțat debutul pe Maiar Launchpad, incubatorul strategic al celor de la Elrond Network.

Misiunea celor de la holoride este sa transforme fiecare calatorie intr-o experienta captivanta prin integrarea miscarilor masinii in realitatea virtuala. In cei peste 2 ani de la lansare, holoride a stabilit parteneriate strategice cu Audi, Porsche, Daimler si Ford, cat si cu giganti media precum Universal Pictures, Disney si Discovery Channel.

Tehnologia blockchain Elrond va permite crearea unui sistem economic bazat pe criptomoneda RIDE si active digitale unice NFT (non-fungible tokens), care ii vor ajuta pe holoride sa isi indeplineasca obiectivele de transparenta in intreaga retea de parteneri si sa creeze un model convingator de incurajare a utilizarii, anunță reprezentanții Elrond.

“Criptomoneda RIDE va fi esentiala pentru a dezvolta o economie dinamica si sustenabila pentru ecosistemul holoride. Ea va stabili legatura dintre producatorii de autoturisme, creatorii de continut, branduri si pasageri, permitand captarea valorii create in jurul platformei intr-un mod transparent, eficient si automatizat.” a spus Nils Wollny, CEO si co-fondator holoride.

Maiar Launchpad este incubatorul strategic al Elrond Network adresat exclusiv proiectelor de mare anvergura care, prin folosirea tehnologiei blockchain dezvoltată la Sibiu, pot aduce schimbari semnificative sistemului financiar global.

“Cu sustinere strategica de la Audi, holoride se afla in fruntea unui val de inovatie digitala care va fi transformational pentru industria auto si va aduce tehnologia Elrond in masinile hiperconenctate ale viitorului. Vom impulsiona dezvoltarea acestei tehnologii si noi verticale de business prin acceleratorul nostru Maiar Launchpad, rezervat echipelor exceptionale pe care le sustinem cu intreg arsenalul nostru de knowledge si tehnologie.” a spus Beniamin Mincu, CEO si co-fondator Elrond Network.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri