RCS&RDS a demarat proiectul dezvoltare a unei retele nationale de fibra optica, prin care toti abonatii la serviciul de internet Fiber Link vor beneficia de transfer de date la viteze metropolitane, de pana la 50 Mbps, a declarat pentru NewsIn, responsabilul PR, Diana Modval.

Proiectul se va se extinde, in urmatoarele doua luni, in zece noi orase in care este prezent serviciul Fiber Link, pe langa Bucuresti, Iasi, Timisoara si Constanta, care sunt deja conectate.

"Serviciul Fiber Link va facilita, pentru multe aplicatii multimedia, la transferuri de date la viteze locale. Noua retea la nivel national va permite accesul mult mai rapid la site-uri si la descarcarea diverselor fisiere de pe serverele din Romania", au declarat reprezentantii RCS&RDS.

Proiectul are in vedere finalizarea retelei Fiber Link la nivel national intr-un viitor apropiat, in care sa fie incluse toate orasele unde serviciul de acces internet este disponibil.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri