Brandul danez de lux Bang & Olufsen își consolidează portofoliul de business prin intermediul unei game ce conține căștile overhead Beocom Portal și căștile in-ear Beocom EX, adresate numărului tot mai mare de angajați în sistem hibrid. Produsele îmbină designul emblematic și sunetul caracteristic Bang & Olufsen, adaptat pentru activități de business.

„Căștile Beocom sunt create special pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor care își doresc sunet și design de înaltă calitate, precum și caracteristici și tehnologie potrivite pentru muncă”, spune John Howard, Head of Enterprise la Bang & Olufsen. „Lansarea gamei Beocom marchează un mare pas în eforturile noastre de a ne dezvolta portofoliul B2B, care este un domeniu strategic pentru Bang & Olufsen.”

Numele Beocom a fost introdus în urmă cu 40 de ani, în 1982, când compania a decis să intre pe segmentul de telefonie, comercializând telefoane fixe. Acestea au ieșit din producție în 1998, dar acum numele este reintrodus pentru a da viață unei noi linii de produse.

Căștile Beocom vin cu certificare de la majoritatea platformelor de comunicare, printre care se numără Zoom și Microsoft Teams

Bang & Olufsen s-a extins constant pe piața B2B prin parteneriate strategice. Căștile Beocom sunt certificate de Zoom Video Communications, Inc. și de Microsoft Teams, ceea ce le permite utilizatorilor acestor platforme să se bucure de un sunet perfect.

Caracteristicile cheie ale Beocom Portal:

• Funcționalități extinse de business: Beocom Portal este certificat pentru Zoom și compatibil cu cele mai populare platforme de comunicare. Cheia de conectare face posibilă o experiență wireless pre-paired cu conectivitate și calitate îmbunătățite, fără întreruperi sau conexiuni pierdute.

• Sunetul emblematic Bang & Olufsen: Difuzoarele sunt perfecţionate de cei mai buni ingineri acustici ai companiei.

• Conversații clare: o serie de microfoane care formează un fascicul izolează și amplifică vocea utilizatorului, în timp ce anulează zgomotul de fundal. Comenzile tactile intuitive oferă acces rapid la funcțiile vocale esențiale, cum ar fi dezactivarea sunetului și reglarea ANC/ a vocii.

• Confort și design potrivit pentru utilizarea pe tot parcursul zilei: Căștile sunt concepute pentru a oferi confort și pentru a adăuga valori de design scandinav pe segmentul de business. Proiectate pentru folosire îndelungată, căștile Beocom Portal sunt ușoare și confortabile, având pernite din spumă cu memorie, pentru urechi. Banda interioară este confecționată dintr-un material textil de calitate, ales pentru durabilitatea sa, și este realizată cu o căptușeală unică pentru a elibera presiunea și pentru a evita disconfortul la folosirea îndelungată.

Caracteristicile cheie ale Beocom EX

Versatilitatea, designul ergonomic și sunetul impecabil fac din Beocom EX elegerea perfectă pentru cei care lucrează în sistem hibrid și sunt tot timpul în mișcare.

Durată mare de viață a bateriei – Beocom EX rezistă până la 28 de ore înainte să fie nevoie de o nouă încărcare, așa că pot fi folosite pe parcursul întregii zile și mult mai mult.

Versatilitate și design ergonomic – Datorită acestuia, căștile Beocom EX pot fi purtate fără probleme la birou, la sala de sport sau în călătorii, oferind același confort de fiecare dată.

Calitate impecabilă a sunetului – Cele 6 microfoane MEMS permit primirea și efectuarea de apeluri cu un sunet fără cusur, iar tehnologia ANC avansată poate bloca zgomotele nedorite. Marca este compatibilă cu majoritatea platformelor de comunicare

Gama Beocom de la Bang & Olufsen este disponibilă aici.

Sursa foto: eltekstore

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri