Cosmote a primit un milion de numere noi

Autoritatea Nationata de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a alocat un milion de numere noi nationale non-geografice companiei Cosmote Romania pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila

ANRCTI a mai alocat resurse de numerotatie si companiilor Direkt Telecom si Telecav, precum si lui Alexandru Mihail Parseghian, persoana fizica autorizata.

Compania Direkt Telecom, care a solicitat pentru prima oara resurse de numerotatie, a primit dreptul de a utiliza 410.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa la nivel national si 1.000 de numere nationale non-geografice din domeniul 0Z=08, pentru servicii furnizate prin intermediul cartelelor preplatite. De asemenea, compania a primit indicativul individual pentru selectarea transportatorilor 1065.

Telecav a primit dreptul de a utiliza un bloc de 10.000 de numere nationale non-geografice, pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa, din domeniul 0Z=03, la nivel national.

In calitate de persoana fizica autorizata, lui Alexandru Mihail Parseghian i-au fost alocate 10.000 de numere nationale non-geografice din domeniul 0Z=03, pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa la nivel national.

Resursele de numerotatie alocate pana in prezent de ANRCTI pe baza procedurii de alocare a licentelor de utilizare a resurselor de numerotatie au depasit numarul de 79,36 milioane, din care 56% reprezinta resursele alocate pentru servicii de telefonie fixa, iar 42,8% resurse alocate pentru servicii de telefonie mobila.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Munții Alpi, transformați în ”seifuri” pentru bogații lumii: cât costă o cameră
Setari Cookie-uri