Cosmote are cel mai mare procent de clienti de cartele preplatite de pe piata, adica circa 80% din numarul total de 3,6 milioane de utilizatori.

Utilizatorii Cartelei Cosmote care realizeaza reincarcari ale contului lor cu minimum 5 euro in fiecare luna, timp de un an, primesc cel mai mare bonus disponibil pe piata, de cel putin 24 de euro intr-un an, in functie de valoarea reincarcarii. Astfel, lunar, pentru prima reincarcare cu o cartela valorica de minim 5 euro, utilizatorul primeste, pe langa 20% din valoarea sumei reincarcate, inca un euro bonus.

Utilizatorii noi ai Cartelei Cosmote pot activa una dintre cele 2 extraoptiuni disponibile: All Inclusive, cu 300 minute + 300 SMS-uri in retea si 10 minute nationale pentru numai 5 euro / luna sau Top 5, ce le pune la dispozitie 400 minute si 400 de SMS-uri cu 5 prieteni Cosmote, pentru 5 euro/luna. In acelasi timp, utilizatorii existenti isi pot reactiva extraoptiunea curenta sau pot migra la oferta All Inclusive, in perioada promotiei.

Citeste si:

Lansarea noului tarif revolutionar este comunicata intensiv prin intermediul unei campanii de marketing integrate, care include spot TV, radio, print, OOH, internet, media neconventionale (precum metroul si statiile de autobuz). De asemenea, Cosmote este prima companie din Romania care va folosi ca mediu de promovare si trenurile, o parte din vagoanele celor mai populare rute urmand a fi personalizate in culorile si mesajul campaniei.

Beneficiile unice ale Cartelei Cosmote includ accesul in mod gratuit la o serie de servicii cu valoare adaugata, printre care Contacteaza-ma (pentru cei ramasi fara credit), Notificare prezenta si Mesagerie vocala. Serviciile de roaming pentru Cartela Cosmote sunt valabile in 251 retele din 145 de tari. Clientii Cosmote care detin cartele preplatite pot, de asemenea, sa activeze serviciul i-mode prin intermediul unui terminal mobil compatibil.