Cunoscutul producator de telefoane mobile Samsung a lansat pe piata romaneasca un nou model: SGH - E720, un terminal cu camera megapixel integrata, care combina totodata caracteristicile unui mp3 player si cele ale unei camere video. Memoria pusa la dispozitia utilizatorului este de 88.5 MB, ceea ce ingaduie stocarea cu usurinta a aproape 3.000 de melodii polifonice pe 64 de tonuri.

Caracteristicile video ale telefonului sunt proiectate pentru a oferi o experienta imbunatatita atat in timpul utilizarii camerei foto digitale, cat si a facilitatii de inregistrare video. Camera beneficiaza de un obiectiv CMOS cu o rezolutie de un megapixel ce confera atat fotografiilor cat si secventelor video inregistrate o buna claritate. Blitz-ul incorporat, zoom-ul digital de 4x, functia multishoot si efectele fotografice ce pot fi adaugate fotografiilor fac din E720 un laborator foto in miniatura.

Camera video permite pana la 60 de minute de inregistrare cu sunet in format MPEG4 si are un zoom digital de 4x. Fotografiile si filmele pot fi vizionate pe ecranul TFT cu o diagonala de 1,8 inci.

Telefonul are Bluetooth, iar conectivitatea merge chiar mai departe prin intermediul functiei SyncML. Pentru cei care utilizeaza mesajele multimedia E720 are rezervate functionalitati MMS si de Video Messaging. Mesajele multimedia pot include text, sunet, imagine si chiar scurte clipuri video, pana la dimensiunea totala de 295 KB pe mesaj.

E720 soseste si cu o serie de alte functii obisnuite pentru telefoanele Samsung - GPRS clasa 10, compatibilitate triband GSM 900/1800/1900, greutate de doar 90 de grame si dimensiuni reduse de 91 x 45 x 23.3.