Unul dintre actionarii New Com Telecomunicatii este Capital Partners, cea mai mare casa de investitii din Romania la conducerea careia se afla Doru Lionachescu (foto), care, impreuna cu alte doua companii de investitii, DotWork si DestLink, controleaza 90% din operatorul de telecomunicatii.

New Com Telecomunicatii, infiintata in 2007, este o companie care furnizeaza servicii de date, voce si TV clientilor rezidentiali si de business.

Reteaua injoy este prezenta in mai mult de 35 de orase mari si alte 100 de localitati la nivel national, in urma unei investitii de peste 25 milioane de euro, incepand cu anul 2006, la care se vor adauga noi fonduri pana la finele anului 2008.

Citeste si:

Cota de piata a retelei injoy se ridica la 10% pentru serviciile de Internet, conform estimarilor New Com.

In decurs de un an, New Com a achizitionat si retehnologizat peste 50 de retele de cartier si operatori de cablu ce au fuzionat sub acelasi nume in iunie 2008. Printre companiile din Capitala se numara Best Net, Genesys Telecom, Hertza Telecom, Netmaster Communications, New Media, Omninet si Tu Net.

Retelele grupate sub brandul injoy totalizeaza 5.000 de kilometri de fibra optica, pentru acest an fiind prevazute extinderi care vor totaliza inca 3.000 de kilometri.