"Dupa derularea mai multor proiecte, printre care concursuri si diferite training-uri, anul acesta am decis sa dezvoltam parteneriatul cu Universitatea din Craiova, prin construirea unei legaturi mai stranse. Lansarea noului studio reprezinta un prim pas in atingerea scopului Ubisoft de a angaja 100 de oameni in urmatorii trei ani", a declarat Sébastien Delen (foto), Managing Director al Ubisoft Eastern-Europe.

Potrivit reprezentantilor companiei deschiderea celui de-al doilea studio autohton reprezinta un nou pas in dezvoltarea grupului Ubisoft in Europa de Est, dupa deschiderea a doua noi puncte de lucru la Sofia si la Kiev, in ultimii doi ani

Ubisoft este unul dintre cei mai importanți producatori, publisheri și distribuitori de produse de divertisment interactive, la nivel mondial, care a crescut considerabil printr-o gama de produse și parteneriate diversificate și de calitate.

Ubisoft are echipe de dezvoltare in 27 de țari și distribuie jocuri in 55 țari pretutindeni in lume. Obiectivul principal este realizarea de jocuri video de cea mai inalta calitate, folosind tehnologii de ultima ora. In anul fiscal 2007-08 Ubisoft a inregistrat o cifra de vanzari de 928 milioane de euro.