Noul director de marketing al Zapp va dezvolta ofertele pentru 3G si prepay

Zapp, unul dintre operatorii de telefonie mobila ce activeaza pe piata din Romania, a anuntat numirea Adrianei Ionescu in functia de Director de Marketing, care va dezvolta ofertele comerciale de servicii 3G complete si lansarea serviciilor pre paid de voce.

Adriana Ionescu s-a alaturat Zapp in urma cu cateva saptamani preluand atributiile de marketing de la Arda Arkun, care incepand cu luna mai a detinut un rol mai extins coordonand si activitatile departamentului de marketing. Arda Arkun a revenit la rolul initial de Head of Business Development.

"Am demarat procesul de recrutare in urma cu 8 luni cautand o persoana foarte experimentata in marketing, bun cunoscator al pietei locale si cu un palmares de realizari profesionale la nivel international, iar Adriana se potrivea perfect profilului nostru”, a declarat Chris Bataillard, CEO la Zapp.

Anterior numirii sale in Zapp, Adriana Ionescu a lucrat in FMCG detinand pozitia de Associate Marketing Director la Procter&Gamble, unde a dezvoltat si implementat diverse proiecte de marketing pentru marci precum: Head & Shoulders, Pantene, Wash&Go, Always, Pampers, Camay, Wella sau Londa in opt piete balcanice.

Competitorii operatorului sunt Orange , Vodafone, Cosmote si RCS-RDS.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Cum alegi cel mai bun laptop pentru business în 2020?
Setari Cookie-uri