BitDefender a facut o alianta online cu Punkt NET

BitDefender si compania Punkt NET au incheiat un parteneriat care are ca scop distribuirea online a intregii game de produse BitDefender la nivel autohton, alaturi de suportul tehnic aferent.

Ideea portalului are la baza o livrare foarte rapida, clientul primind serial number-ul necesar rularii produsului ales, imediat dupa plasarea comenzii. Pana la sfarsitul anului 2008, Punkt NET si-a propus ca prin intermediul acestui site sa desfasoare o ampla campanie de promovare a solutiilor BitDefender pentru desktop, la preturi speciale.

"In anul 2008 am devenit parteneri oficiali BitDefender in Romania, venind astfel in intampinarea clientilor cu unele din cele mai bune solutii antivirus existente pe piata mondiala. Oferta noastra de software antivirus se adreseaza atat utilizatorilor casnici, cat si marilor companii. Oferim o gama variata de produse printre care BitDefender Antivirus, BitDefender Internet Security si BitDefender Total Security, solutii premiate de marile centre si laboratoare de analiza mondiala. Produsele sunt livrate in maxim un sfert de ora de la comanda ferma, prin simplul download de pe site-ul nostru, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la sediul nostru", a declarat Robert Petrache, Director General, Punkt NET.

Punkt NET va oferi prin suportul dedicat primul nivel de asistenta in cazul unor probleme tehnice intampinate de clienti la instalarea si configurarea produselor BitDefender. De asemenea, poate facilita eventuale parteneriate direct cu firmele interesate in comercializarea in piata online a licentelor BitDefender, acestia primind suport extins, de la training pana la suport tehnic si materiale de marketing.

"Asa cum am estimat anterior, avem toate premisele sa ne mentinem increderea ca mediul online va deveni una dintre metodele preferate de achizitie ale tot mai multor utilizatori, chiar si de produse de securitate. Este usor, rapid si sigur", a declarat Bogdan Lupu, Channel Manager Romania, BitDefender.

Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume.

Punkt NET a luat fiinta in luna august anul 2005, avand ca obiect de activitate "Telecomunicatiile" si fiind certificata de ANRC. La numai un an de la infiintare, domeniul de activitate al firmei s-a extins si in urmatoarele sectoare: Antivirus, Web Design, Programare, Administrare si Securizare retele, Service IT.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri