Motivul plecarii lui Nye nu este cunoscut, dar ziarul anunta ca acesta va fi inlocuit de fondatorul LinkedIn, Reid Hoffman.

Hoffman a fost director executiv al LinkedIn pana la venirea lui Nye in februarie 2007, dupa care a ramas in functia de presedinte al companiei.

De asemenea, compania l-a numit pe Jeff Weiner, fost executiv Yahoo, sa supravegheze operatiunile din functia de presedinte interimar, potrivit ziarului.

Saptamana trecuta, executivul Google, Dipchand “Deep” Nishar, a fost numit de LinkedIn vice-presedinte al produselor efective din luna ianuarie.

Citeste si:

LinkedIn Corp., grupul care detine cel mai mare site de socializare de business din lume, a anuntat recent ca va disponibiliza 36 de angajati, adica 10% din posturi, parte din strategia de restructurare a companiei.

LinkedIn a fost creat in 2003 de directorul executiv al PayPal, Reid Hoffman, si a strans 23 de milioane de membri, fiind deposit de Facebook, cu mai mult de 116 milioane de utilizatori. Media de varsta a membrilor LinkedIn este de 41 de ani, cu venituri medii de 110.000 dolari pe an.

LinkedIn are ca target in special oamenii de business si profesionistii din diferite domenii.