Noile servere permit organizatiilor sa faca fata cerintelor legate de disponibilitate si scalabilitate din cadrul companiilor. Gama NS2000 permite adaptarea la noi dimensiuni ale unui business aflat in dezvoltare, fara sa apara probleme legate de compatibilitate.

"Exista un segment insemnat de companii mici care nu isi permit costurile serverelor high-end", a declarat Jim Johnson, CEO in cadrul companiei de cercetare de piata Standish Group.

Noile servere NS2000 sunt usor de administrat si utilizeaza puterea procesoarelor multi-core Intel Itanium ce livreaza o performanta dubla fata de sistemele NonStop anterioare, disponibilitate 24/7 a datelor si acces in timp real la aplicatii importante de business, o platforma de dezvoltare si testare eficienta din punct de vedere al costurilor pentru clientii sistemelor HP Integrity NonStop BladeSystem si o platforma de migrare pentru clientii actuali de HP Integrity NonStop S-series.

In plus, noul server NS2000 se potriveste mediilor de productie cu o infrastructura comuna de software si I/O.

"Clientii cu resurse IT limitate sunt in cautarea unor solutii eficiente din punct de vedere al costurilor care sa ofere capacitati deosebite si sa permita reducerea timpilor de nefunctionare", a declarat Winston Prather, general manager NonStop HP.

Familia de servere HP Integrity NonStop NS2000 este disponibila in toate tarile unde HP este prezent, intr-o multime de configuratii, conform cerintelor specifice ale clientilor.