Kaspersky Lab Romania isi largeste reteaua de parteneri printr-un acord incheiat cu Asbis, care presupune distributia solutiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali, atat pentru piata locala, cat si pentru cea din Bulgaria.

"Suntem intr-o etapa de crestere rapida pe pietele din Romania si Bulgaria si mizam pe incheierea de parteneriate strategice, cu distribuitori puternici pe piata IT&C", a declarat Teodor Cimpoesu, managing director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria.

Incepand cu aceasta luna, produsele Kaspersky Antivirus si Internet Security 2009 vor putea fi achizitionate de la toti reseller-ii Asbis din Romania si Bulgaria. In acelasi timp, eforturile de marketing ale Kaspersky Lab Romania se vor concentra pe initierea de programe specifice, cu rolul de a aduce produsele companiei mai aproape de utilizatorii finali.

Cimpoesu anunta saptamana trecuta ca va semna un nou contract de distributie. "Negocierile au inceput la jumatatea acestui an pentru ca am vrut ca pana la sfarsitul lui 2009 sa mai avem cel putin un nou distribuitor", a spus el.

Citeste si Cimpoesu, Kaspersky: Ne propunem o cota de 30% din piata solutiilor IT


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »



Citeste si
O treime dintre utilizatorii de Internet si-ar vinde datele personale