CareerBuilder, unul dintre cele mai importante site-uri de recrutare pe plan mondial, si-a inchis operatiunile din Romania, la numai un an de la intrarea pe plan local, afirma surse din piata de recrutare.

La inceputul lunii septembrie, anul curent, intr-o vizita in Romania, Farhan Yasin - presedintele CareerBuilder pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa – declara ca gigantul american isi continua investitiile pe plan local, tintind primul loc in topul site-urilor de recrutare. Alaturi de Yasin, Lampros Latsaras (foto), country manager CareerBuilder Romania, vorbea despre tehnologia superioara cu care CareerBuilder planuia sa isi surclaseze adversarii.

Cu toate acestea, sursele ciate de Wall-Street sustin ca angajatii CareerBuilder pe plan local isi cauta deja alte locuri de munca. In acest context, Latsaras - care sustine ca business-ul din Romania isi tine portile deschise - si-a gasit deja o alta slujba inca de acum o luna, la scurt timp dupa vizita presedintelui Yasin in Romania.

“Acum o luna mi s-a oferit o alta oportunitate in cariera pe care am decis sa o accept. CareerBuilder nu se va inchide, ci isi va continua operatiunile in Romania”, a spus Lampros Latsaras.

Contactati de Wall-Street, reprezentantii la nivel global ai CareerBuilder nu au facut pana in acest moment nicio precizare privind situatia business-ului in Romania.

CaereerBuilder, cu 34 de milioane de vizualizari la nivel global, afiseaza pe piata locala un total de aproximativ 1.000 de oferte de job-uri, avand clienti ca BitDefender, Manpower sau Antal International. Business-ul romanesc opereaza cu patru angajati, la nivel international site-ul avand pe statele de plata peste 2.200 de angajati.

Principalii jucatori de pe piata romaneasca de recrutare online sunt eJobs si BestJobs.

Ce planuri avea in septembrie numarul unu in recrutarea online


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si