eMag si Credit Europe Bank, parteneriat de plata online

eMag, cel mai mare retailer IT din Romania, si Credit Europe Bank anunta implementarea solutiei integrate de comert electronic dedicata magazinului online, platforma ce permite achizitionarea produselor in rate fara dobanda, pentru detinatorii de CardAvantaj.
CardAvantaj este un card de credit emis de catre Credit Europe Bank, sub siglele MasterCard si Visa, care ofera acum detinatorilor sai si beneficiul de a cumpara orice produs eMAG cu plata in 6 rate egale fara dobanda si cu o perioada de gratie de pana la 45 de zile.

Platforma de comert electronic implementata de Credit Europe Bank ofera un sistem de plata online usor de utilizat, atat pentru comercianti cat si pentru utilizatori, precum si un mediu securizat 3D de tranzactionare.

“Procesarea platilor se va face atat direct online pe eMag.ro cat si la terminalele fizice din showroomuri”, a spus Radu Apostolescu, director marketing eMag.

Citeste un interviu cu fondatorii eMag

“Ideea ne-a venit cand am vazut ca din ce in ce mai multi detinatori de CardAvantaj faceau cumparaturi online pe site-urile romanesti. Daca tot cumpara, de ce sa nu-i ajutam sa profite de beneficiile cardului de credit CardAvantaj, asa cum au fost obisnuiti la cumparaturile traditionale?”, a spus Sinan Okumus, vicepresedinte adjunct al Credit Europe Bank Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri