Kaspersky Lab Romania a incheiat, prin intermediul distribuitorului Punkt NET in colaborare cu MCM Serv, un parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank pentru furnizarea a 1.500 de licente de Kaspersky Internet Security 2010.
UniCredit Tiriac Bank va oferi licentele gratuit primilor 1.500 de clienti IMM care isi activeaza serviciul de plati online al bancii.

UniCredit Tiriac Bank este prima banca din Romania care adopta o politica proactiva in protejarea clientilor fata de riscurile cauzate de atacurile infractorilor cibernetici, prin oferirea gratuita de licente pentru un produs de securitate.

"Bancile fac un efort continuu pentru securizarea propriei infrastructuri de autentificare si autorizare pentru banking-ul online, insa, pentru clienti, actiunile au fost pana acum doar de informare. Pasul in plus pe care il recomandam tuturor bancilor din Romania care au servicii de Online Banking, este sa securizeze si zona client, unde se intampla, in fapt, cele mai multe atacuri", spune Teodor Cimpoesu (foto), managing director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria.

UniCredit Tiriac Bank si Kaspersky Lab au incheiat un contract pe o durata de un an, iar licentele oferite in acest interval de timp vor fi gratuite pentru primii 1.500 de clienti IMM care solicita produsul de plati online BusinessNET. Dupa expirarea licentelor, acestia le vor putea reinnoi la un pret stabilit in prealabil de furnizor.

"In functie de modul in care va fi primita aceasta noua facilitate gratuita, vom continua sa dezvoltam zona de oferta pentru clientii IMM, dar si pentru persoane fizice", a declarat Doina Costache, sefa departamentului Canale Alternative din UniCredit Tiriac Bank.

Kaspersky Lab a incheiat un parteneriat similar si in Marea Britanie, clientii bancii Barclays beneficiind de licente gratuite la inscrierea in serviciul de online banking.

Kaspersky Internet Security 2010, noua solutie completa de securitate pentru utilizatori individuali, integreaza un set de tehnologii printre care si functionalitatea "Safe Run", bazata de tehnologia Sandbox, care permite utilizatorilor sa ruleze orice nou software intr-un mediu izolat, protejand sistemul de operare de orice modificari periculoase. Statisticile arata ca vulnerabilitatile sistemelor de operare si ale aplicatiilor cunoscute sunt deseori exploatate de hackeri pentru a ataca aplicatiile care utilizeaza Internetul, in special cele de plati online.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri