HTC Corporation, unul din cei mai mari producatori mondiali de smartphone-uri, si-a optimizat recent activitatea in Europa de Sud-Est, Orientul Mijlociu si Africa de Nord (denumita SEEMENA). Acest departament este acum responsabil pentru 33 de tari si va avea sediul principal in Atena.
Piata romaneasca este una din prioritatile regionale, de aceea reprezentantii HTC Atena, respectiv Nikitas Glykas, director regional HTC SEEMENA si Karina Pereira, regional marketing manager HTC SEEMENA, au fost prezenti in Romania pentru a face acest anunt.

“Grecia este business hub-ul intregii regiuni SEEMENA, nu numai pentru ca este in centrul acestei zone din punct de vedere geografic, ci si datorita experientei dobandite de echipa HTC locala“, a spus Nikitas Glykas, director regional HTC SEEMENA.

In ceea ce priveste strategia HTC pentru viitorul apropiat, Glykas a explicat ca modelul de business implementat de companie pana acum nu se va schimba, iar obiectivele raman aceleasi: cresterea continua a brand-ului HTC, extinderea numarului de clienti si oferirea unui sprijin constructiv catre colaboratorii sai locali.

Pentru Romania, compania isi propune pentru 2011 o cota de aproximativ 15% din piata de smartphone-uri locala.

HTC a lansat recent patru noi modele de telefoane mobile in piata din Romania, respectiv HTC Tattoo, HTC Touch2 (foto), HTC HD2 si HTC Hero.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri