Producatorul japonez de electronice Sony a vandut la nivel global 3,8 milioane console PlayStation3 (PS3) in perioada celor cinci saptamani de sarbatori de iarna, incepand cu ultima saptamana a lunii noiembrie 2009, anunta Sony Computer Entertainment, divizia de jocuri video a Sony.
Vanzarile platformei PS3 au crescut cu 76% in perioada sarbatorilor in comparatie cu vanzarile din aceeasi perioada a anului 2008, stabilind un nou record al vanzarilor hardware PS3, din perioada unei vacante.

Vanzarile consolei din perioada sarbatorilor de iarna au fost ajutate de reducerea de pret facuta in luna august si de lansarea in luna septembrie a unei versiuni mai compacte precum si de lansarea unor titluri importante de jocuri. De asemenea, recordul anual a fost depasit si cu ajutorul extinderii serviciilor si a continutului PlayStationNetwork, retea ce permite vanzarea si cumpararea de soft-uri prin internet si care are peste 38 milioane de conturi.

Titluri de jocuri interesante si mult asteptate pe suport Blu-rayT au fost lansate pentru sistemul PS3 in perioada vacantei de iarna, cu ajutorul continuu al dezvoltatorilor si distribuitorilor de jocuri din intreaga lume.

Sony Computer Entertainment Inc (SCEI), divizia de jocuri video a companiei Sony dezvolta, produse si se ocupa de marketingul si distribuirea consolelor de jocuri PlayStation 2 (PS2), PSP (PlayStation Portable) (PSP) and PlayStation3 (PS3).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri