Romtelecom, cel mai important operator de telefonie fixa pe piata locala, a lansat BlueCam, o facilitate de monitorizare video in interiorul unei companii, care se realizeaza online prin intermediul conectarii la serviciul de Internet oferit de Romtelecom.

Clientul nu are costuri initiale, echipamentul fiind oferit in custodie. Insa clientul va plati un abonament lunar care depinde de perioada pe care este incheiat contractul.

Astfel, cei care isi doresc sa utilizeze aceste serviciu platesc 19,5 euro pe luna pentru fiecare camera instalata in cazul in care contractul este pe un an, 9,5 euro pe luna daca este un contract pe doi ani si 6,5 euro pe luna in cazul in care contractul a fost incheiat pe trei ani.

Instalarea, cablarea si activarea sunt gratuite pentru un numar nelimitat de camere video, iar intretinerea si service-ul sunt asigurate gratuit de compania de telecomunicatii.

„BlueCam este o solutie la cheie pe care o oferim companiilor interesate sa creasca nivelul de siguranta a afacerilor lor, fara a necesita insa o investitie costisitoare in echipamente si aplicatii software,” explica George Makowski, director executiv comercial pe segmentul de business in cadrul Romtelecom.

Camera video este de interior, cu facilitati Pan/Tilt (camera mobila si controlabila peste internet) si vedere pe timp de noapte. Este insotita de un software ce poate controla mai multe camere simultan.

Serviciul BlueCam poate fi accesat printr-un portal dedicat care permite vizionarea si controlul fiecarei camere in parte.

Accesabil la adresa www.bluecam.ro de pe un computer sau un telefon mobil, portalul permite, prin autentificare, urmarirea centralizata a tuturor echipamentelor instalate, impartite pe locatii.

Solutia este oferita de Romtelecom Business Solutions, divizia companiei de telecomunicatii dedicata mediului de afaceri care a fost infiintata in 2007


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si