IIRUC Service si G Data, parteneriat pentru securitatea datelor companiilor

Furnizorul de servicii IT&C IIRUC Service, in parteneriat cu G Data Software AG, jucator mondial al pietei de antivirus prezent in Romania prin distribuitorul autorizat IT Sistem, ofera solutii de protectie a datelor si informatiilor pentru companii.
Serviciile de securitate IT vor fi integrate in serviciile de suport tehnic in regim de outsourcing oferite deja de IIRUC Service.

"In prezent, numarul atacurilor informatice asupra companiilor a devenit un pericol real. Prin oferirea acestor solutii de securitate IT venim in sprijinul companiilor pentru a le asigura o continuitate a business-ului prin protectia datelor si informatiilor", declara Calin Rangu (foto), CEO IIRUC Service.

IIRUC a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 11,25 milioane euro, cu aproape 45% mai mare decat in anul precedent, iar in 2010 compania isi propune sa ajunga la un business de 15,84 milioane euro.

Solutiile de securitate IT oferite de IIRUC Service in parteneriat cu G Data pentru companii includ: AntiVirus Business, AntiVirus Enterprise, ClientSecurity Business, ClientSecurity Enterprise, MailSecurity, EndpointProtection Business si EndpointProtection Enterprise.

In acest moment, solutiile de securitate informatica G Data sunt distribuite de IT Sistem Services.

Saptamana trecuta, IIRUC Service si ABC Telecom, reprezentantul Siemens Enterprise Communications in Romania, au incheiat un parteneriat strategic pentru a oferi solutii de comunicatii unificate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri