Utilizatorii de telefoane iPhone sunt cei mai multumiti de functiile acestui terminal, arata un studiu recent al companiei ChangeWave.
Potrivit studiului la care au participat 1.000 de utilizatori ce au cumparat un smartphone in ultimele sase luni, telefonul Motorola Droid se afla pe a doua pozitie in topul preferintelor utilizatorilor.

Astfel, 77% dintre utilizatorii de iPhone au declarat ca sunt foarte satisfacuti de achizitie, in timp ce 64% dintre participantii la studiu au declarat ca sunt multumiti de telefonul Motorola cu sistem de operare Android de la Google.

Referitor la sistemele de operare, iPhone conduce si la aceasta categorie, cu 71% dintre respondenti declarand ca sunt foarte multumiti.

Sistemul de operare Android (67%) se afla pe a doua pozitie, urmat de WebOS de la Palm (57%), Research in Motion (37%) si Windows Mobile (24%).

In topul celor mai satisfacuti utilizatori de smartphone-uri, HTC ocupa a treia pozitie, cu 51% dintre posesori fiind foarte multumiti, BlackBerry ocupand a patra pozitie, cu 46%.

Palm, LG si Samsung completeaza topul celor mai multumiti utilizatori de smartphone-uri, cu o pondere de 45%, 40% si respectiv 35%.

De asemenea, 32% dintre posesorii de smartphone-uri au declarat ca au achizitionat iPhone in locul telefonului pe care planuiau sa il cumpere daca acesta era disponibil la operatorul telecom la care erau abonati.

Cumparatorii de telefoane Palm s-au aratat cei mai interesati de cumpararea unui iPhone, urmati de posesorii de telefoane Motorola.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Apple ataca Samsung inainte de lansarea S4: Android este inferior iOS
Setari Cookie-uri