Vodafone, al doilea operator de telefonie mobila din Romania, lanseaza o noua oferta pentru serviciile pe baza de abonament, prin care clientii care aleg unul din abonamentele Vodafone Complet 800, Vodafone Complet 1000, Vodafone Complet 1500 sau Vodafone Complet 2000 primesc un bonus de 2.500 de minute in retea, valabile un an, pentru contractele incheiate pe doi ani.
Pe langa beneficiile incluse in abonament, clientii Vodafone au la dispozitie mai multe avantaje.

Cu serviciul Numeste-ti Numarul, prin care abonatii operatorului isi pot schimba numarul actual de telefon alegandu-si unul personalizat, clientii Vodafone Romania isi pot alege gratuit un numar de telefon personalizat din categoria Preferential si beneficiaza in continuare de 50% reducere pentru numere din categoria Silver. De asemenea, la activarea serviciului Numeste-ti Numarul, utilizatorii primesc 100 de SMS-uri in retea, pentru a anunta noul numar prietenilor.

In plus, utilizatorii primesc bonus de 2500 minute in retea, valabile un an, pentru abonamentele Vodafone Complet 800, Vodafone Complet 1000, Vodafone Complet 1500 si Vodafone Complet 2000, la contracte pe 2 ani.


Pe langa aceste abonamente, clientii pot alege si alte pachete Vodafone Complet, cu sute de minute nationale si in retea incluse, Vodafone Familia, cu mii de minute intre membrii familiei sau Vodafone Simplu.

Alaturi de Numeste-ti Numarul, clientii pot alege si alte servicii in functie de nevoile lor - Internet pe mobil gratuit timp de o luna si 250 MB de trafic, oferte pentru extraoptiunile de voce fixa si apeluri internationale, cu Vodafone Zona Mea si Vodafone Europa.

Ofertele speciale Numeste-ti Numarul, Vodafone Internet pe mobil, Vodafone Zona Mea si Vodafone Europa sunt disponibile atat pentru clientii noi, cat si pentru clientii Vodafone existenti.

Totodata, Vodafone extinde gama de telefoane mobile disponibile la preturi speciale. Nokia 2330 este disponibil la 0 euro impreuna cu orice abonament Vodafone Complet pe doi ani, iar impreuna cu un abonament Vodafone Complet 800 pe doi ani, noul Samsung Corby TXT poate fi achizitionat la 29 euro (TVA inclus).

Vodafone Romania avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Operatorul a inregistrat in anul fiscal incheiat la finele lunii martie venituri de 921,5 milioane euro, in scadere cu 21% comparativ cu anul fiscal precedent, cand a avut 1,166 miliarde euro si cu circa 13% mai putin decat in anul fiscal 2006/2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri