InCrys, compania romaneasca de consultanta si servicii IT complete, anunta cresterea cifrei de afaceri pe semestrul intai al anului cu 18% fata de perioada similara a anului trecut, pana la 2,34 milioane euro.

Compania, specializata in servicii de outsourcing de software si solutii complete de hardware si networking, a realizat o cifra de afaceri de peste 2,34 milioane de euro in primele sase luni ale anului, comparativ cu 1,98 milioane de euro in perioada similara din 2009.

InCrys estima la inceputul anului o crestere semnificativa pentru anul in curs, de minim 15%, atat din punctul de vedere al cifrei de afaceri, cat si la nivelul numarului de angajati.

Potrivit analistilor, segmentul de soft si servicii poate creste in acest an cu 10%, arata InCrys.

Compania, care a fost infiintata in iulie 2000 cu capital integral romanesc, activeaza pe piata de software atat in regim de furnizor independent de servicii, cat si in regim de outsourcing.

InCrys se afla in proces activ de recrutare, cautand mai ales specialisti cu profil de dezvoltare software (in special in limbajele de programare .NET si Java – JEE si Swing), software packaging si testare. Compania are in acest moment o echipa formata din 143 de specialisti, din care 18 au fost angajati in 2010.

Pe termen mediu, InCrys ia in calcul si accesarea unor fonduri europene pentru dezvoltarea unor solutii software proprii, pentru industrii precum farma sau banking.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Premiera nationala la targul de joburi Angajatori de Top