Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) deruleaza proiectul Platforma pentru integrarea serviciilor de e-guvernare in Sistemul Electronic National (SEN), co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, valoarea totala fiind de 20.588.409 lei, din care asistenta financiara nerambursabila reprezinta 16.604.672,27 lei (fara TVA).
Proiectul se implementeaza in București pe o durata de 23 luni si are ca obiectiv general cresterea calitatii serviciilor oferite de administratia publica centrala catre cetateni, mediul de afaceri si institutiile publice.

In urma derularii procedurii de achizitie publica pentru atriburea contractului de achizitie publica, Centrul National Romania Digitala si consortiul format din TeamNet International, Software Development & Consulting si CP CONSULTANT SERVICES au semnat contractul pentru furnizarea tuturor produselor si prestarea tuturor serviciilor privind managementul de proiect, informarea si publicitatea, dezvoltarea, implementarea, livrarea, instalarea si integrarea sistemului Platforma pentru Integrarea Serviciilor de e-guvernare in SEN ca sistem la cheie.

Valoarea contractului de furnizare incheiat este de 16.383.542 lei (fara TVA).

Componenta Punctul de Contact Unic (PCU), parte integranta a proiectului mai sus amintit, va permite libera circulatie a prestatorilor de servicii din toate statele membre, facilitand astfel accesul la informatii si servicii online, fara restrictii de spatiu sau timp.

In baza Hotararii Guvernului nr.1439/18.11.2009, Centrul National Romania Digitala indeplineste atributiile de autoritate responsabila pentru realizarea, operationalizarea si administrarea Punctului de Contact Unic (PCU) electronic, atributii preluate de la fosta Agentie pentru Serviciile Societatii Informationale, agentie care a obtinut co-finantarea acestui proiect din Fondul European de Dezvoltare Regionala in anul 2009.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri