Showroom-ul din centrul Constantei va fi deschis la inceputul lui septembrie si si va avea o suprafata de 300 de metri patrati, investitia fiind de circa 50-60.000 de euro, a mai spus oficialul eMag. Pentru cel de-al doilea nu a fost stabilita inca locatia.

Retailerul online cu afaceri de 64 milioane de euro de euro anul trecut si detinut de compania de distributie Asesoft Distribution are cinci showroom-uri la Bucuresti, Cluj, Iasi, Ploiesti si Timisoara.

Pentru acest an, conducerea eMag isi doreste sa ajunga la afaceri de 100 de milioane euro, mai mult cu 56% fata de 2009.

Citeste si:

Iulian Stanciu, directorul general al retailerului, a declarat ca vanzarile magazinului online au fost slab influentate de majorarea TVA, ultimele trei zile din iunie compensand scaderea din primele doua saptamani ale lunii iulie.

El a adaugat ca in prezent vanzarile eMag sunt peste cele din luna iunie.

Compania a inregistrat in primul semestru afaceri de 41 de milioane de euro, mai mari cu 64% fata de aceeasi perioada din 2009, datorita extinderii retelei de showroom-uri din tara, dezvoltarii portofoliului de produse si lansarii de noi servicii.