PayPoint Romania, unul din principalii operatori de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, impreuna cu Patria Credit IFN, o institutie nebancara de microfinantare din Romania, au semnat un parteneriat pentru serviciul de colectare plati rate credit.

Clientii Patria Credit IFN S.A pot efectua prin intermediul retelei de terminale PayPoint plata in numerar a ratelor aferente creditelor contractate prin institutie.

Pentru fiecare credit contractat, Patria Credit ofera gratuit tuturor clientilor cate un voucher sau card, prevazute cu cod de bare, continand informatii unice de identificare a respectivului credit.

In vederea efectuarii platilor lunare, clientii institutiei financiare nebancare se pot prezenta la unul din numeroasele puncte de plata PayPoint, unde vanzatorul se va ocupa de scanarea codului de bare si incasarea in numerar a banilor. Procesarea tranzactiei se realizeaza simplu, plata ratei de credit fiind confirmata prin eliberarea unei chitante cu toate detaliile tranzactiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Patria Partener: cum poti face un comision daca recomanzi un credit