Romtelecom: In doi ani vrem sa fim lideri pe piata broadband

Romtelecom intentioneaza ca pana la sfarsitul anului viitor sa majoreze de zece ori numarul de utilizatori care folosesc serviciile de Internet in banda larga oferite de companie, a declarat Pieter Bakker, director executiv comercial al operatorului de telecomunicatii.

Numarul de clienti broadband vizat anul viitor este de 100.000, operatorul avand ca tinta obtinerea statutului de lider pe piata de broadband din Romania in urmatorii doi ani.

In acest an, Romtelecom a lansat serviciul de acces Internet prin tehnologia ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line), disponibil atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

"Am avut o cerere uriasa pentru toate cele trei produse ADSL pe care le-am lansat anul acesta. Doar in ultima luna am vandut aproape 3.000 de astfel de conexiuni, numarul contractelor ridicandu-se in acest moment la aproximativ 8.000", a afirmat, citat de Mediafax, Vasile Voicu, director servicii de date si Internet al operatorului de telecomunicatii.
El a spus ca, pana in februarie 2006, compania intentioneaza sa extinda aria de acoperire pentru ADSL la nivelul tuturor resedintelor de judet din tara, in prezent acest serviciu fiind disponibil doar in sapte orase.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri