Nvidia a anuntat un venit de 843,9 milioane dolari pentru al treilea trimestru al anului fiscal 2011 incheiat la 31 octombrie, cu o crestere de 4% in comparatie cu trimestrul precedent si cu o scadere de 6,6% in comparatie cu cele 903,2 milioane dolari inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut.
"Am reusit sa lasam in urma momentul dificil. Am reusit sa imbunatatim viteaza de executie si recastigam cota de piata in segmentul de desktop-uri", a declarat Jen-Hsun Huang, presedintele si CEO-ul Nvidia.

Totodata, compania a reusit sa se pozitioneze pe segmente precum cel de cloud computing si mobile computing, domenii care revolutioneaza la ora actuala peisajul pietei IT.

"Tesla se regaseste acum in cateva din cele mai rapide si cele mai eficiente supercomputere. De asemenea, Tegra va fi disponibila intr-o gama larga de telefoane inteligente si tablete, pe care le construim alaturi de partenerii nostri", a mai declarat acesta.

In al patrulea trimestru al anului fiscal 2011, compania estimeaza cresterea venitului cu 3% pana la 5% in comparatie cu al treilea trimestru.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri