Nvidia a anuntat un venit de 843,9 milioane dolari pentru al treilea trimestru al anului fiscal 2011 incheiat la 31 octombrie, cu o crestere de 4% in comparatie cu trimestrul precedent si cu o scadere de 6,6% in comparatie cu cele 903,2 milioane dolari inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut.

"Am reusit sa lasam in urma momentul dificil. Am reusit sa imbunatatim viteaza de executie si recastigam cota de piata in segmentul de desktop-uri", a declarat Jen-Hsun Huang, presedintele si CEO-ul Nvidia.

Totodata, compania a reusit sa se pozitioneze pe segmente precum cel de cloud computing si mobile computing, domenii care revolutioneaza la ora actuala peisajul pietei IT.

"Tesla se regaseste acum in cateva din cele mai rapide si cele mai eficiente supercomputere. De asemenea, Tegra va fi disponibila intr-o gama larga de telefoane inteligente si tablete, pe care le construim alaturi de partenerii nostri", a mai declarat acesta.

In al patrulea trimestru al anului fiscal 2011, compania estimeaza cresterea venitului cu 3% pana la 5% in comparatie cu al treilea trimestru.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
ASUS: Piata de laptop-uri scade, desi romanii investesc mai mult