Lakshmi Mittal, patronul indian al Combinatul siderurgic Krivorojstal din Ucraina, s-a ocupat de cateva luni, de cand a cumparat pachetul majoritar al companiei, doar de vanzarea resurselor de materie prima de care dispune aceasta unitate catre diviziunile din Romania si Republica Sud-Africana (RSA) ale imensei sale corporatii. In acest timp combinatul din Ucraina a stationat din lipsa de materie prima, a declarat agentiei UkrRudProm o sursa din sectia de planificare a Krivorojstal, sub protectia anonimatului.


Potrivit sursei citate, muncitori de la mai multe sectii din cadrul combinatului nu au primit nici un fel de premii in plus la salariu in luna ianuarie, patronul invocand lipsa de rentabilitate si neindeplinirea planului de productie.

Sursa ucraineana estimeaza ca daca situatia data se va perpetua pe parcursul intregului an, rentabilitatea combinatului va cobori sub indicele de la mijlocul anilor 90.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri