John Bond, presedintele executiv al HSBC, a treia mare banca la nivel mondial, va prelua in luna iulie functia de presedinte al grupului de telefonie mobila Vodafone, la care detine un post de director fara rol executiv, de la inceputul anului 2005, transmite Reuters.

Noul presedinte al Vodafone, in varsta de 64 de ani, isi va incheia, vineri, activitatea de 45 de ani in cadrul grupului HSBC, dupa ce a demisionat din functie in mai 2005. Bond a lucrat in sase tari de pe trei continente si este cunoscut pentru tactica agresiva de achizitii instituita la HSBC. Analistii apreciaza ca prioritatea imediata a Vodafone este clarificarea viziunii privind strategia companiei, care a iesit de pe piata din Japonia si ar putea renunta la participatia la o societate mixta din Statele Unite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri