Un cuplu din statul american Virginia a castigat la loterie de trei ori intr-o luna, iar suma totala obtinuta in luna martie este de 2.050.000 de dolari, informeaza dailymail.co.uk.

Sotii Calvin si Zatera Spencer au castigat marele premiu de 1 milion de dolari la loteria Powerball la inceputul acestei luni. In ziua urmatoare, ei au castigat din nou un premiu de 1 milion de dolari cu un bilet de loterie.

Doua saptamani mai tarziu, pe 26 martie, sotii Spencer au castigat 50.000 de dolari la loteria "Pick 4". Aceasta serie norocoasa uluitoare a inceput pentru sotii Spencer, care locuiesc in Portsmouth, pe 12 martie, cand au castigat premiul de 1 milion de dolari dupa ce au ghicit primele cinci numere de la extragerea din acea seara a loteriei Powerball, potrivit Daily Press. Sansele de a castiga premiul de 1 milion de dolari la jocul Powerball sunt de 1 la 5 milioane. Daca ar fi ghicit si cea de-a sasea bila norocoasa, sotii Spencer ar fi castigat in acea seara 60 milioane de dolari, scrie Mediafax.

In ziua urmatoare, Calvin Spencer a intrat intr-o mica bacanie de unde a cumparat un loz in plic - si a castigat inca 1 milion de dolari. Cumparand acel bilet norocos la loteria 100 Million Cash Extravaganza, Calvin Spencer avea o sansa de castig de 1 la 1 milion, potrivit Loteriei din statul Virginia. Sotii Spencer spun ca vor continua sa joace la loterie. "Inca nu am terminat, vom juca in continuare", au spus ei.

Rusia cere SUA DISTRUGEREA...
Citeste si: Rusia cere SUA DISTRUGEREA scutului antiracheta de la Deveselu


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Topul celor mai scumpe orase din lume in 2019