"Un incendiu produs intr-un club din Bucuresti s-a soldat cu 27 de morti, alte zeci de persoane fiind ranite", a transmis postul tv american CNN, in timp ce BBC News noteaza ca "Romania este in stare de soc" din cauza tragediei. "Douazeci si sapte de morti si zeci de raniti intr-un incendiu produs la un club de noapte din Bucuresti", a relatat agentia de presa britanica Reuters, potrivit Mediafax.

"Bucuresti: 26 de morti si 88 de raniti in stare grava dupa o explozie produsa intr-o discoteca", titreaza cotidianul francez Le Parisien. "Incendiu mortal intr-un club de noapte din Bucuresti", noteaza Le Monde. Informatia a fost preluata si de Agentia France Presse, de Associated Press, de presa rusa, germana, italiana si chineza. "Tragedie in Romania: cel putin 26 de morti in urma unei explozii produse intr-un club din Bucuresti", scrie revista germana Focus. "Bucuresti: explozie intr-o discoteca, cel putin 27 de morti", titreaza cotidianul italian La Repubblica.

Si ziarul Corriere della Sera, precum si agentiile italiene ANSA, AGI si Adnkronos relateaza despre drama din Romania. "Tragedie intr-un club de noapte din Bucuresti: zeci de fani heavy-metal au murit intr-o explozie", noteaza postul german N-TV. De altfel, materialele editoriale despre tragedia petrecuta in centrul Bucurestiului sunt primele la rubricile de stiri Google in limbile engleza, franceza, italiana si germana. Potrivit celui mai recent bilant, 27 de persoane au murit, iar alte 162 au fost transportate la spital in urma incendiului produs vineri seara in Clubul Colectiv din centrul Bucurestiului.