Avionul companiei Egyptair a disparut in cursul noptii de 17 spre 18 de pe radare, in apropiere de Cairo. Aeronava, tip Airbus A320, avea 69 de persoane la bord, conform BBC News.

La bordul avionului care zbura de la Paris la Cairo se afla 59 de pasageri si 10 membri ai echipajului. Aeronava a disparut de pe radare la 2.45 ora Cairo, la o altitudine de 11.000 de metri, a anuntat compania pe Twitter, conform News.ro

Aeronava intrase cu putin timp in urma in spatiul aerian egiptean, din care strabatuse 16 kilometri. Potrivit portalului Airlive, avionul mai avea 10 minute pana la destinatie.

Echipe de ajutor si salvare cauta in prezent aeronava, disparuta deasupra Marii Mediterana.
In 1999, o cursa a aceleiasi companii s-a prabusit deasupra New England. 217 persoane si-au pierdut atunci viata.

Sursa foto: PHOTOCREO Michal Bednarek/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri