O camioneta a trecut de pe carosabil pe trotuar, intre pietoni, luni, la Toronto, iar incidentul s-a soldat cu noua morti si 16 raniti, a anuntat politia canadiana. Bilantul prezentat de Reuters a fost comunicat de adjunctul sefului politiei din metropola, Peter Yuen, scrie Agerpres.

Soferul a fost retinut, au mai anuntat fortele de ordine. Traseul prin multime al vehiculului - o camioneta de culoare alba - a avut o lungime de peste un kilometru si jumatate. Potrivit martorilor, citati de Fox News, soferul autovehicului era constient de ceea ce face, iar fapta a fost intentionata. Alex Shaker, care a asistat la incident, a declarat ca masina a accelerat inainte de a lua curba si de intra in oameni.

"A trecut pe trotuar si a inceput sa doboare oamenii pe rand unul cate unul", a declarat Shaker. "A distrus vietile a multor persoane. Pe oricine i-a iesit in cale". Fortele de ordine nu au facut publica inca identitatea suspectului.

Incidentul s-a produs la ora locala 13.27 (17.27 GMT, 20.27 ora Romaniei), in nordul orasului, intr-o intersectie importanta.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri