Fiul fostului vicepresedinte Joe Biden, Hunter, a lucrat in trecut cu omul de afaceri roman Gabriel Puiu Popoviciu care a fost condamnat definitiv, in urma unei investigatii asupra afacerilor din domeniul real-estate, informeaza Fox News.

Afacerile lui Hunter Biden au devenit o problema, intrucat presedintele Trump a cerut investigarea afacerilor derulare de acesta in Ucraina, China si alte tari.

Afacerile lui Hunter Biden au prosperat in timpul celui de-al doilea mandat ca vicepresedinte al tatalui sau si a inceput sa se asocieze cu personalitati considerate suspicioase de catre Statele Unite sau aliatii sai, potrivit The New York Times.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, in luna august 2017, la sapte ani de inchisoare, pentru tranzactionarea la un pret subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la Universitatea de Stiinte Agronomice Bucuresti (USAMV).

Decizia a fost luata de judecatorii instantei supreme, iar prin condamnarea aplicata, magistratii au redus pedeapsa primita de omul de afaceri, in prima instanta, la Curtea de Apel Bucuresti, cand a primit noua ani de inchisoare. In acelasi dosar a fost condamnat si fostul rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Ioan Niculae Alecu primind sase ani de inchisoare pentru abuz in serviciu.

Sursa foto: ANGELO BREZOIANU / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri