Guvernul Italiei urmează să ridice regulile de carantină pentru turiștii care vin din Uniunea Europeană și câteva alte țări, deoarece încearcă să limiteze impactul asupra sezonului turistic, care a fost extrem de afectat în ultimul an, scrie Bloomberg.

Începând cu 16 mai, pasagerii care sosesc din țările UE, Marea Britanie și Israel nu vor fi mai fi nevoiți să stea în carantină dacă au avut un test COVID negativ, potrivit Ministerului Sănătății din Italia.

În același timp, Italia va extinde rutele zborurile spre țările unde cazurile de COVID-19 sunt mai reduse: Canada, Japonia și Emiratele Arabe Unite.

Italia, epicentrul pandemic original al Europei, relaxează restricțiile asupra călătoriilor în scop turistic și de afaceri în toată țară, după o scădere a numărului de cazuri.

Țara a raportat o scădere constantă a infecțiilor pe fondul unei campanii de vaccinare, iar guvernul se va întruni pe 17 mai pentru a discuta despre posibilele modificări ale restricțiilor actuale, inclusiv despre un cele de seară de la ora 22:00. Noile reguli vor extinde, de asemenea, restricțiile pentru sosirile din Brazilia.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri